NHO Geneos årskonferanse 2024: Sammen om løsningene

Torsdag 23. mai ønsker vi velkommen til NHO Geneos årskonferanse: Sammen om løsningene. I år skal vi finne løsningene på utfordringene helsenæringen, velferd- og oppvekstsektoren møter i dag, og kommer til å møte i morgen. 

Torsdag 23. mai ønsker vi velkommen til NHO Geneos årskonferanse: Sammen om løsningene

NHO Geneos årskonferanse er en av de viktigste møteplassene for helsenæringen, velferd- og oppvekstsektoren. Årlig deltar flere hundre næringslivsledere, toppolitikere, akademikere og eksperter.

Konferansen tar opp aktuelle debatter og temaer, og samler viktige aktører fra næring og sektor for å finne svar på de store spørsmålene.

I år skal vi sammen finne løsningene på utfordringene helsenæringen, velferd- og oppvekstsektoren møter i dag, og kommer til å møte i morgen. Vi skal få høre og se hva slags muligheter vi sammen kan skape gjennom lederskap, slik at vi kan finne gode løsninger gjennom hele livsløpet.

I 2024 arrangeres konferansen 23. mai på Rebel i Oslo sentrum. Konferansen starter 12:00 og avslutter 17:00. Etter endt konferanse inviterer vi alle deltakere til årskonferansemiddag.

Les mer her.

Arrangementet begynner om

  • 0dag
  • 3timer
  • 42minutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg viktige oppdateringer fra vår bransje ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg. Hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: