NHO Geneo søker næringspolitisk direktør

Publisert

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo.

Vil du hjelpe oss å forme en bedre fremtid for helse-, velferd- og oppvekstsektoren i Norge?

Er du klar for å forme fremtidens helse- oppvekst og velferdspolitikk? Vil du lede arbeidet med å påvirke politikken som definerer hvordan vi tar vare på hverandre i samfunnet? Hos oss får du ikke bare en jobb, men en unik mulighet til å påvirke på høyeste nivå.

Hos NHO Geneo står du i bresjen for å styrke medlemmenes rammevilkår og heve omdømmet for en dynamisk sektor. Det krever ikke bare en skarp analytisk sans og politisk teft, men også evnen til å bygge broer og skape tillit på tvers av organisasjonens mangfold.

Som næringspolitisk direktør får du det strategiske ansvaret for å oversette medlemmenes behov til politiske løsninger. Du vil være en sentral figur i å lede høringsprosesser, forme politisk kommunikasjon og sikre et sterkt partsamarbeid. Med en praktisk tilnærming og en tydelig visjon, vil du lede initiativer som lykkes og får oppmerksomhet både i offentlig og privat sektor.

Vi søker deg som trives i skjæringspunktet mellom politikk og næringsliv, som ikke bare vil jobbe for vårt samfunnsoppdrag, men som vil gjøre det til ditt eget.

Vi tilbyr deg en nøkkelrolle i en organisasjon hvor ditt bidrag vil ha direkte innvirkning på hvordan vi som samfunn tar vare på hverandre fra vugge til grav. Med base i våre moderne lokaler på Majorstua, vil du ha et rikholdig arbeidsmiljø og fleksibilitet i form av mulighet for hjemmekontor og reisevirksomhet.

Rollen rapporterer til administrerende direktør, Karita Bekkemellem.

Hvis du leverer resultater gjennom samarbeid og dialog, står tydelig i dine budskap og er drevet av kontinuerlig forbedring, håper vi du blir med å sette agendaen for fremtidens helse- og velferdstjenester. Send inn din søknad i dag – vi gleder oss til å høre fra deg!

Rekrutteringen støttes av Turnkey Recruitment og kandidater vil i løpet av prosessen forholde seg til representanter fra både Turnkey og NHO Geneo.

Søk her!

Spørsmål? Ta kontakt med:

Erlend Flesjø, grunnlegger av Turnkey Recruitment
Kåre Anda Aronsen, direktør strategi og organisasjon NHO Geneo. Tlf 913 25 963

Om NHO Geneo

NHO Geneo er landsforening for helse-, velferd- og oppvekstsektoren - og favner bedrifter som tilbyr tjenester gjennom ulike livsfaser, fra barns trygge oppvekst til omsorg ved livets slutt. Med over 1.914 medlemmer og 26.802 årsverk samler foreningen mangfoldet i helse- og velferdsnæringen.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: