Nyheter

Vis filtrering

55 resultater

Type artikkel
Velg område
55 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Helseberedskapsmeldingen: Næringslivet er en del av løsningen i arbeidet for å styrke helseberedskapen i Norge

    Regjeringen la i fredag frem historiens første helseberedskapsmelding. Den har fått navnet  «En motstandsdyktig helseberedskap», og skal gi politisk og strategisk retning for norsk helseberedskap. Dette er positivt, men meldingen har flere mangler, sier Grete Karin Berg, næringspolitisk direktør i NHO Geneo.

  2. Anbefaler regjeringen å opprettholde ambisjonene om sterke kommuner med høy grad av kommunalt selvstyre

    Helse- og velferdsbransjen i NHO Geneo oppfordrer regjeringen til å opprettholde sine ambisjoner om sterke kommuner med høy grad av kommunalt selvstyre. Samtidig mener de at regjeringen bør gå bort fra ambisjonene i Avkommersialiseringsutvalget om å frata den kommunale styringsretten i organisering og tilrettelegging av de kommunale helse- og velferdstjenestene.

  3. Åpen høring i Stortingets helse- og omsorgskomité: Privat sektor må benyttes for å sikre raskere behandling av pasienter

    I forbindelse med forslag til Statsbudsjett for 2024 – og kapitler fordelt til helse- og omsorgskomiteen – holdt Stortingets helse- og omsorgskomité åpen høring mandag 16. oktober. Torbjørn Furulund, bransjedirektør for helse og velferd, og Cathy Capdeville, næringspolitisk direktør i Melanor, var til stede.