Nyheter

Vis filtrering

14 resultater

Type artikkel
Velg område
14 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Forslag til endringer i barnehageloven: NHO Geneos høringssvar

    NHO Geneo er bekymret for hvilke følger forslagene i høringsnotatet vil ha for barnehagetilbudet. Barnehagene er en del av utdanningsløpet i Norge. Et system som forskjellsbehandler tilbudet til barnehagebarna etter eierform på barnehagen, vil på sikt kunne før til et A- og B-lag i barnehagesektoren hvor forskjellene øker tidlig i skoleløpet.

  2. Helseberedskapsmeldingen: Næringslivet er en del av løsningen i arbeidet for å styrke helseberedskapen i Norge

    Regjeringen la i fredag frem historiens første helseberedskapsmelding. Den har fått navnet  «En motstandsdyktig helseberedskap», og skal gi politisk og strategisk retning for norsk helseberedskap. Dette er positivt, men meldingen har flere mangler, sier Grete Karin Berg, næringspolitisk direktør i NHO Geneo.

  3. Regjeringens Veikart for helsenæringen: Svært positivt.

    Onsdag 23. august la næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) og helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) frem regjeringens Veikart for helsenæringen. Veikartet, med 41 tiltak, er innrettet mot den delen av næringslivet som utvikler legemidler, medisinsk utstyr og digitale verktøy som gir fagfolk en større verktøykasse, som vil bidra til økt lønnsomhet og verdiskaping i helsenæringen.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: