Når ideologi blir viktigst

Publisert

- Er det greit at Norge bruker milliarder av skattekroner på å kjøpe inn vaksiner fra store internasjonale konsern? Jeg er ganske sikker på at regjeringen mener det er greit. Men da blir det jo interessant å få høre hvorfor et mindre innslag av private kommersielle helse- og omsorgsaktører, under streng offentlig kontroll, ikke er greit, skriver Ingvild L. Kristiansen, administrerende direktør i Stendi i et innlegg i DN.

- For meg er det en gåte hvordan noen etter erfaringen med pandemien vil fjerne de såkalte private kommersielle aktørene fra helse og omsorg, skriver Ingvild L. Kristiansen, adm. dir. i Stendi i et innlegg i DN.

-Også i Norge har to år med pandemi vært en stresstest for alle som arbeider i helse og omsorg – leger, sykepleiere, helsefagarbeidere hos offentlige, ideelle og private aktører. Det har bidratt til at vi i det store og hele har bestått prøven gjennom den norske velferdsmiksen. Uten et supplement av slike aktører ville man ikke greid å håndtere pandemien like godt, skriver Kristiansen.

Les mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: