SATS går til NHO Service og Handel

Publisert

Wenche Evertsen, country manager Norway i SATS (tv) og Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir i NHO Service og Handel.

Norges største treningssenterkjede melder seg inn i NHO Service og Handel, NHOs nest største landsforening.

- Vi er så glade for at en av de fremste aktørene innen trening blir en del av laget vårt. Vi ser frem til å samarbeide med SATS og resten treningsbransje-medlemmene våre om å utvikle og bygge denne bransjen videre, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, administrerende direktør i NHO Service og Handel.

Ledende treningsaktør i Norge

SATS har i dag 260 treningssentre i Norden, hvorav 112 senter ligger i Norge. Selskapet har ca 4000 ansatte i Norge, hvorav 842 fulltids ansatte. I SATS-gruppen inngår også treningssenterkjeden Fresh Fitness som dermed også blir en del av NHO som følge av denne avtalen. Fresh Fitness har 31 treningssenter i Norge.

- SATS ønsker å være en samfunnsaktør og en sterk bidragsyter til at den norske treningsbransjen utvikles, for å møte kundens forventninger både i dag og i framtiden. I dette arbeidet er det viktig for oss å ha de riktige rammebetingelsene og partnerne for å lykkes. Med NHO får vi en sterk partner, som representerer bredden innen næringslivet og har en tydelig stemme i samfunnsdebatten., sier Wenche Evertsen, country manager Norway i SATS.

Brobygger

NHO Service og Handel representerer blant annet helse- og velferdsbransjen, hvorav treningssentre er en av flere bransjeområder. Treningsbransjen har, før SATS melder seg inn, ni medlemsbedrifter med 116 årsverk og 140 millioner kroner i omsetning.

- SATS er blitt en populær møteplass både for unge og eldre, og en viktig aktør for folkehelsen, sier Kaltenborn.

- Og fremover blir det stadig flere eldre. Treningssentrene er viktige i det forebyggende helsearbeidet, og vil bli enda mer sentrale i årene som kommer. Den har stort potensial som bidragsyter og samarbeidspartner for kommunehelsetjenesten, leger, bedriftshelsetjenester og andre helseaktører i det forebyggende og rehabiliterende helsearbeidet. Vi vil utvikle og bygge bransjen sammen med medlemmene, også som samarbeidspartner med det offentlige. Jeg tror bransjens kompetanse og kvalitet vil bli etterspurt, sier Kaltenborn.

- I SATS jobber vi hver dag for at våre medlemmer skal leve sunnere og gladere liv. Vi har Nordens mest varierte treningstilbud og vi er en viktig brikke i infrastrukturen for folkehelse. I løpet av et normalt år trener medlemmene våre flere millioner ganger på våre senter.

Likevel viser dataene at folk flest i Norge bruker mer enn 60 prosent av sin våkne tid enten sittende eller hvilende. I SATS jobber vi hardt for å snu denne trenden å hjelpe folk å bli mer aktive, slik at vi kan bedre folkehelsen, sier Evertsen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: