Rehabilitering

  1. - Ny regjering må styrke rehabilitering

    En ny helseminister har en gyllen mulighet til å bli den første ministeren som prioriterer rehabilitering. Norge trenger en rehabiliteringsreform. NHO Service og Handel er en av 20 organiasjoner som har sendt felles innspill til potensielt kommende regjeringspartnere.

  2. Norge trenger en rehabiliteringsreform

    -Vi vet at den akutte delen av behandlingen i Norge er av ypperste klasse. Men vi vet også at tjenestene du vil trenge når det gjelder rehabilitering, er svært varierende. Det er hvor du bor som langt på vei avgjør hva slags tjenester du får, og hvilke muligheter du har til å fortsette og leve livet ditt, heter det i et innlegg i VG, som er signert NHO Service og Handel og andre organisasjoner.

  3. God hjernehelse krever god oppfølging

    - Statsbudsjettet for 2021 har dessverre så vidt vi kan se lite fokus på mennesker med funksjonsnedsettelse pga. hjernesykdom eller andre kroniske tilstander, skriver leder Randi Dalen ved vårt medlem Kastvollen Rehabiliteringssenter i Trønderdebatt

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!