Bertine (37) blir rådgiver for medlem og marked i NHO Geneo

Bertine Henriksen-Oroszko.

Bertine Henriksen-Oroszko forlater Redd Barna etter 9 år og blir rådgiver i NHO Geneo.

Henriksen-Oroszko er utdannet innenfor prosess og industri, og har jobbet på Freia, i Legemiddelindustrien og Redd Barna. Sistnevnte har vært hennes arbeidsplass de siste ni årene hvor hun har hatt stillingen som rådgiver i markedsavdelingen og jobbet med CRM, kommunikasjon, sosiale medier og konseptutvikling.

- Jeg har samarbeidet tett med skoler og andre støttespillere, som er Redd Barnas bidragsytere. Jeg er stolt av å ha vært en del av Redd Barna. Å vite at mitt arbeid har gjort en forskjell for barn som trenger det betyr enormt for meg, sier Henriksen-Oroszko.

Jubler

Nå går veien videre som rådgiver innen medlem og marked i NHO Geneo. Hun tiltrer i stillingen 1. november 2022.

- Det at NHO Geneo er på plass med satsing innenfor helse og velferd er noe jeg jubler over. Ved å tilby en totalitet som retter seg mot deres bransje gir oss en mulighet for å jobbe målrettet ut mot våre medlemmer. Det er nettopp dette jeg gleder meg til, sier hun.

- Jeg ser frem til å knytte gode relasjoner med både kollegaer og medlemsbedrifter. Mine ni år i Redd Barna har gitt meg god og verdifull erfaring rundt medlemshåndtering og jeg ser frem til å ta med dette, samt mine positive innstillinger, til NHO Geneo, legger hun til.

Stolt

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, er stolt over å få med Henriksen-Oroszko på NHO Geneo-laget.

- Henriksen-Oroszko vil løfte NHO Geneo innen medlem og marked. Kompetansen hun sitter på innenfor CRM, kommunikasjon, sosiale medier og utvikling av konsepter er noe vi organisasjonen og medlemsbedriftene vil dra god nytte av. Vi gleder oss masse til hun starter hos oss i NHO Geneo, sier Bekkemellem.