Styrker advokattjenestene i NHO Geneo: Ansetter Fredrik (34)

Cecilie Wille Søvik, direktør for arbeidsliv i NHO Geneo, og Fredrik Riise (34), leder for digitale juridiske tjenester i NHO Geneo.

Fredrik Riise (34) har startet som leder for digitale juridiske tjenester i NHO Geneo.

Riise har master i rettsvitenskap og kommer fra stillingen som leder for digitale juridiske tjenester og advokatfullmektig i Econa. Han har også erfaring fra Legeforeningen og Samfunnsøkonomene, hvor han var forhandlingssjef.

- Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe i NHO. Det er veldig spennende å få være med fra start i en nyopprettet landsforening som NHO Geneo, sier Riise.

- Behovet for helsenæringen øker, samtidig er det politiske utfordringer som gjør det vanskelig for private aktører å kunne operere. Det jeg ønsker å bidra med er å yte bistand til våre medlemmer slik at hverdagen deres blir lettere, legger han til.

- Svært dyktig

Cecilie Wille Søvik, direktør for arbeidsliv i NHO Geneo, er godt fornøyd med å få med Riise på laget.

- Fredrik er en svært dyktig jurist. Han har lang erfaring fra blant annet helseområdet, både fra Econa og Legeforeningen. Jeg har hatt gleden av å jobbe med ham i flere år i Econa, og kunne se på nært hold hvilke egenskaper han har, både faglig og personlig, sier hun.

Vil videreutvikle den juridiske avdelingen

Wille Søvik utdyper at den juridiske avdelingen i NHO Geneo skal bygge en bredere avdeling enn en tradisjonell juridisk avdeling, som kun bistår med arbeidsrett og tariffrettslige problemstillinger.

- Vi skal være markedets beste på arbeidsrett innenfor helse- og velferdssektoren, både kollektivt og individuelt. I tillegg til dette skal vi også på sikt bygge en avdeling med helserettslig- og helseøkonomi-kompetanse. Vi gleder oss, sier hun.

Se her hva våre advokater kan hjelpe deg med.