Din guide til konferansen

Alt du trenger å vite om arrangementet:

Årskonferansen til NHO Geneo finner sted på Rebel som ligger på St. Olavs plass i Oslo, den 23.05. Vi åpner dørene til konferansen klokken 12.00. Det blir innsjekk med kaffe og lunsj.

Etter endt konferanse vil det holdes middag i samme lokale. Ønsker du å delta kan dette gjøres via påmeldingsskjema.

Årets årskonferanse vil ikke streames. Noe av dagen vil bli filmet og gjort tilgjengelig på våre hjemmesider etter endt konferanse.

Kleskoden for dagen er business casual.

Ønsker du å melde deg på konferansen kan du enkelt gjøre det her.

Øvrige spørsmål om konferansen kan sendes på e-post til:  arrangement.nhogeneo@nhogeneo.no

Adressen til Rebel: Universitetsgata 2, 0164 Oslo

 

Informasjon om NHO Geneos generalforsamling 23.05.2024 på Rebel:

Generalforsamlingen er for medlemsbedriftenes representanter og er landsforeningens øverste organ. På samlingen skal representantene bl.a. orienteres om status for NHO Geneo etter ett års drift og velge styremedlemmer. Dersom du som daglig leder ikke kan delta, kan du gi fullmakt til en som kan stemme på dine vegne.

Lenke til fullmaktsskjema

Avstemming på generalforsamlingen skjer digitalt via Votendo for alle deltakere, også for fremmøtte på Rebel. Vi gjør oppmerksom på at vi sender ut en personlig link med brukernavn og passord til digital avstemming til stemmeberettiget for din bedrift dagen i forveien. Det er derfor viktig at du oppgir i påmeldingen om du selv skal stemme eller om en annen person skal stemme for din bedrift. Generalforsamlingen starter kl. 11.00 til 12.00.

Meld deg på generalforsamlingen til NHO Geneo her

 

 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: