Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i NHO Geneo er en sentral støttespiller for arbeidsgivere. Vi tilbyr målrettet rådgivning og veiledning til arbeidsgivere, der vi gir innsikt i lovgivning, praksis og retningslinjer som er avgjørende for trygg og effektiv ledelse.

Alt om lønnsoppgjøret 2024

Lønnsoppgjøret 2024 er et hovedoppgjør, og alle tariffavtaler er oppe til forhandling. Forhandlingene i frontfaget starter opp 18. mars.

Dette kan vi bidra med

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!
 • Cecilie Wille Søvik
 • Juridisk direktør

Cecilie sin bakgrunn og erfaring

Cecilie har jobbet med personvern og arbeidsrett hele yrkeslivet. Hun har bakgrunn fra blant annet som rådgiver i Datatilsynet, advokat i Arntzen de Besche advokatfirma og fagsjef i Econa før hun kom til NHO Geneo. Cecilie har derfor bakgrunn fra begge sider i arbeidslivet – både på arbeidsgiver – og arbeidstakersiden.

 • Fredrik Riise
 • Advokat og leder for digitale juridiske tjenester

Fredrik sin bakgrunn og erfaring

Fredrik har erfaring fra begge sider i arbeidslivet gjennom arbeid i fagforeningene Legeforeningen, Samfunnsøkonomene og Econa. I foreningene har han jobbet med individuell og kollektiv arbeidsrett. Fredrik har bred erfaring med tarifforhandlinger, rådgivning og tvisteløsninger.

 • Ramona Eichenberger
 • Advokatfullmektig

Ramona sin bakgrunn og erfaring

Ramona har lang erfaring innenfor helseretten og markedsføringsretten både fra myndighetssiden i Helsedirektoratet og fra det private som inhouse jurist for legemiddelindustrien. Legemiddelindustrien LMI og LMIs medlemsbedrifter, som også er medlemmer av NHO Geneo, er en del av hennes portefølje og hun bistår dem med rettslige problemstillinger på legemiddelområdet. I NHO Geneo skal Ramona også bistå med arbeidsrettslige problemstillinger.

 • Linda Leiro Egseth
 • Advokat

Linda sin bakgrunn og erfaring

Linda har lang erfaring med arbeidsrett fra arbeidsgiversiden. Hun hun har bakgrunn bl.a. fra NHO Service og Handel, Abelia og Rederiforbundet, i tillegg til bedrifter som BI og Telenor. Linda har jobbet med et bredt spekter av ulike arbeidsrettslige problemstillinger innen både individuell og kollektiv arbeidsrett. Videre har Linda erfaring fra tarifforhandlinger og mekling, i tillegg til å ha prosedert arbeidsrettssaker for alminnelige domstoler og Arbeidsretten. Linda er forhandlingsansvarlig for Helse- og omsorgsoverenskomsten (481)

 • Sigurd Løkholm
 • Advokat og strategisk rådgiver

Sigurd sin bakgrunn og erfaring

Sigurd har lang erfaring med arbeidsrett fra både arbeidsgiver- og arbeidstakersiden. Sigurd har bl.a. vært i HSH (nå Virke), Norsk Flygerforbund og Samfunnsøkonomene. Sigurd har bred erfaring fra tariff-forhandlinger, rådgivning og tvisteløsning. Han har prosedert for de alminnelige domstoler, Arbeidsretten og Rikslønnsnemnda. Sigurd er forhandlingsansvarlig for Pleie- og omsorgsavtalen (527) og BPA-avtalen (595).

 • Frigg Winther Rugset
 • Advokatfullmektig

Frigg sin bakgrunn og erfaring

Frigg har skrevet masteroppgave innenfor rettsområdene arbeidsrett og EØS-rett på Universitetet i Oslo. Hun har vært praktikant hos LOs juridiske avdeling og har en periode som kommunestyrerepresentant i Bærum kommunestyre bak seg. Frigg har med andre ord bakgrunn fra det arbeidsrettslige miljøet på Universitetet i Oslo, fra arbeidstakersiden i arbeidslivet, og fra lokalpolitikken.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg. Hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: