ABEL Technologies kåret til "Årets rent senter"

Publisert

Foto: Antidoping Norge.

Antidoping Norge har etablert prisen "Årets Rent Senter" som oppfordring til aktivt og helhetlig antidopingarbeid på norske treningssentre. NHO Geneos medlemsbedrift, ABEL Technologies, stakk av med prisen for 2023.

Under Antidoping Norges folkehelseseminar ble prisen for Årets Rent Senter delt ut. Det var ABEL Technologies som stakk av med seieren.

- Dette er ikke en tradisjonell samarbeidspartner for Antidoping Norge, men samtidig opplever vi Abel som en tydelig, fremoverlent og spennende aktør. De har opparbeidet seg et betydelig brukerfellesskap og nettverk, som alle utsettes for tydelige krav om antidopingkompetanse og en sertifisering fra Antidoping Norge, sier prosjektleder for Rent Senter-programmet Kristoffer Lie Loftheim.

Prisen peker seg ut aktører som:

  • Jobber aktivt med antidopingarbeid
  • Tar et tydelig standpunkt mot doping, og formidler dette på sine plattformer;
  • Sikrer kompetanse til å forebygge, avdekke og håndtere dopingbruk;
  • Inspirerer og veileder andre til sunn trening og helsefremmende alternativer til dopingbruk.

- Abel stiller også de samme kompetansekravene til seg selv internt, som de gjør til sine brukere. Dette gjør dem til kultur- og holdningsbyggere i bransjen, hvor de leder gjennom eksempel. I tillegg bruker de sin stemme ofte og høyt for fremme sunne og helsefremmende verdier og sitt standpunkt mot doping, sier Lie Loftheim.

ABEL Technologies AS er et nordnorsk helseteknologiselskap stiftet i 2017 med formål om å utvikle teknologi, nettverk og metoder for å tilgjengeliggjøre effektiv helseveiledning til en bærekraftig pris.

  • Mee Eline Eriksson
  • Fagdirektør for forebyggende helse i Helse og velferd

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: