Christina (48) ansatt som leder for medlem og marked i NHO Geneo

Christina Kile, leder for medlem og marked i NHO Geneo.

Christina Kile har lang fartstid innen legemiddelbransjen og NHO. Nå skal hun lede NHO Geneos avdeling for medlem og marked.

Kile er utdannet som biologi- og kjemilærer, og har en bachelor fra Universitetet i genetikk og toksikologi. Hun har i voksen alder tatt etterutdannelse innen coaching og prestasjonsledelse.

Hun kommer fra stillingen som rådgiver på salg og marked i NHO Vestfold og Telemark, men har også 15 års erfaring fra legemiddelbransjen, hvor hun har vært ansatt i firmaene Meda AS, AstraZeneca AS og Boehringer Ingelheim AS.

Ikke sen med å søke

- Helsebransjen har alltid stått mitt hjerte nærmest, og da landsforeningen NHO Geneo ble opprettet i fjor, så var min første tanke at der ønsker jeg å jobbe, sier Kile.

- Da stillingen som leder for medlem og marked ble utlyst i fjor høst var jeg ikke sen om å søke, da denne stillingen var midt i blinken med tanke på min bakgrunn fra helsebransjen. Det å kunne samle hele helsenæringen i en felles landsforening, er en reise jeg vil være med på, legger hun til.

Vil ha flere gjennomslag og bedre rammevilkår

Hun har et klart mål: flere og mer fornøyde medlemmer i NHO Geneo.

- Styrken ved å samle bedrifter fra de ulike bransjene innen helse i en felles landsforening, vil føre til flere gjennomslag og bedre rammevilkår for våre medlemmer. Jeg vil jobbe kontinuerlig med å få flere bedrifter med på laget, og sørge for at våre medlemmer føler seg ivaretatt og er trygge på hva de kan få ut av et medlemskap i NHO Geneo, forklarer Kile.

- Jeg ønsker å besøke våre medlemmer så fort som mulig for å skaffe meg innsikt i hva som er viktig for dem og hva vi kan bidra med på best mulig måte, om det gjelder næringspolitiske spørsmål, advokattjenester eller andre medlemstjenester, sier hun.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: