Ekstremværet skaper alvorlig press på helsetjenester: Private kan bidra

Publisert

Reidar Holst Christensen, fagdirektør for helse og velferd i NHO Geneo.

Som følge av ekstremværet "Hans" er det alvorlig press på de kommunale tjenestene i kommunene som er berørt. Dette rammer også helse- og omsorgstjenestene. Som ved tidligere store kriser, mobiliserer nå NHO Geneo-bedrifter for å avlaste kommunene.

- Vi ber medlemmer som har mulighet til å bistå, enten med kapasitetsstøtte, avlastning, bemanning eller øvrige helse- og omsorgstjenester om å gi beskjed til oss, sier Reidar Holst Christensen, fagdirektør for helse- og velferdsbransjen i NHO Geneo.

NHO Geneo har allerede fått tilbakemeldinger fra flere bedrifter som ønsker å bidra, og det vi vet nå at det blant annet er kapasitet til å avlaste helse- og omsorgsinstitusjoner som må evakuere, og med helsepersonell dersom det er personellmangel. Dette blir videreformidlet til de berørte kommunene via NHOs regionapparat.  

- Dette er en ekstraordinær situasjon, og som ved tidligere alvorlige kriser i landet både kan og vil våre medlemmer    bidra, sier Holst Christensen. 

Dersom din bedrift har mulighet til å bistå, ber vi deg ta kontakt med Reidar Holst Christensen. Epost: reidar.holst.christensen@nhogeneo.no. TLF: 92464301.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: