Omvisning på et av Norges mest moderne legekontor: - Imponert

Publisert

Fra venstre: Kari Lise Jacobsen Eidjar (Legevakt Vest), Karita Bekkemellem (NHO Geneo) og Jørn Dreyer (Legevakt Vest).

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, besøkte torsdag medlemsbedriften Legevakt Vest. Hun er imponert over hvordan de jobber for å sikre best mulig pasientbehandling.

Legevakt Vest startet i 2015, og leverer fastlegetjenester, legevakt, bedriftshelsetjeneste og spesialmedisinske tjenester som psykiatri, fysioterapi, gynekolog, hudlege, jordmor, kardiolog, kirurgi m.m. Bedriften leverer både til privatkunder og bedrifter. 

- Dette er rett og slett ekspertise på toppnivå, der samarbeid på tvers mellom fastlege og spesialister umiddelbart tar ned ventetid og gir pasientermer trygt og effektivt behandlingsforløp, sier Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo. 

- Det er imponerende sterkt engasjement fra Kari Lise Jacobsen Eidjar, som har bygget opp Legevakt Vest, sier Bekkemellem. 

Legevakt Vest ønsker å være med å supplere og sørge for at den offentlige helsetjenesten blir best mulig. 

- Det er politisk uro, og det blir brukt en retorikk mot private aktører innen helse og velferd som undergraver mulighetene vi har til å samarbeide om å løse de utfordringene vi står overfor. La oss legge bort ideologien, og heller fokusere på hvordan vi sammen kan redde flere og skape mer bærekraftig helsetjeneste, sier hun. 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: