NHO Geneo styrker advokat-avdelingen: To nyansettelser på plass

Linda Leiro Egseth (51) og Sigurd Løkholm (61) er på plass som advokater i NHO Geneo fra og med 1. mars.

Både Egseth og Løkholm har begge lang fartstid bak seg som advokater. Egseth har blant annet jobbet for Sjømat Norge, NHO Service, Abelia, Rederiforbundet og BI. Løkholm har bakgrunn som advokat i Virke, men har også vært advokat/generalsekretær i Norsk Flygerforbund og i Samfunnsøkonomene.

- Jeg brenner for arbeidslivet, og ser jussen som et utmerket verktøy for å bidra til å løse store og små konflikter på arbeidsplassen. Som arbeidsrettsadvokat involveres jeg i det meste av saker, fra enkle arbeidstidsspørsmål til store og komplekse tariff-forhandlinger, sier Løkholm.

Les også: Dette kan våre advokater bistå deg med

- Sterkt fagmiljø

De er begge fornøyde med å være på plass i NHO-fellesskapet.

- Jeg visste fra før at NHO har et sterkt fagmiljø og er et spennende sted der det skjer mye. Det at NHO nå satser på en helt ny landsforening for helsenæring, velferd og oppvekst, og at NHO Geneo etablerer en solid juridisk avdeling med Cecilie Wille Søvik i spissen og med faglig dyktige kolleger, gjorde valget enkelt, sier Egseth.

- Jeg håper og tror at min brede erfaringsbakgrunn kan være et godt supplement til den øvrige, gode kompetansen i Geneo. NHO Geneos medlemmer utgjør en viktig del av helse, velferds- og oppveksttjenestene som tilbys i Norge. Vi skal hjelpe medlemmene til å manøvrere trygt i regelverket, sier Løkholm.

Medlemskontakt

Begge advokatene påpeker at terskelen for å ta kontakt for medlemmer, skal være lav.

- Vi vil først gjøre oss kjent med medlemmene for kunne være nyttig støtte og rådgivere i arbeidsgiversaker. Jeg er spesielt opptatt at terskelen skal være lav for å ta kontakt, da det som regel er bedre å kunne rådgi i forkant, og kanskje avverge en sak, enn å drive brannslukking i etterkant, sier Egseth.

 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.