NHO Geneos årskonferanse: - Aldri har det vært viktigere at vi har en god velferdsmiks

Publisert

Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO.

Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO, la vekt på behovet for en velferdsmiks i åpningstalen på NHO Geneos årskonferanse, «Sammen».

Tirsdag 30. mai arrangeres NHO Geneos første årskonferanse, «Sammen». På scenen står blant annet navn som statssekretær, Odd Steinar Viseth, Lisbeth Sommervoll, administrerende direktør i  Vestre Viken HF og medlem i Helsepersonellkommisjonen, Kai Øivind Brenden, nestleder i Norsk Sykepleierforbund, Daniel Sørli, daglig leder av Dr. Dropin, David Land, regional direktør nordics i Intuitive Surgical, Nicolas Vaugelade Baust fra Novartis m.fl.

Samlet næring

Foran en fullsatt sal med medlemsbedrifter, politikere, organisasjoner og andre, fikk Almlid æren av å åpne NHO Geneos første årskonferanse.

- Det er nøyaktig ett år, én måned og én uke siden jeg sto her i Næringslivets hus og ønsket NHO Geneo velkommen som ny landsforening i NHO-fellesskapet. I løpet av dette året har dere vist nettopp hvorfor NHO Geneo ble opprettet for ett år siden: Vi ville samle helsenæringen, velferd og oppvekst under en paraply – det har vi fått, sier Almlid fra scenen.

- Aldri vært viktigere

Han trekker videre frem NHOs strategi for 2025, hvor det å sikre privates rolle som leverandør til det offentlige er en av hovedsatsingene.

- Aldri har det vært viktigere for folk i Norge at vi har en god velferdsmiks, når utfordringene i velferden vokser, at alle kan få hjelp uavhengig av hvem som leverer tjenesten, sier han.

- Jeg er utrolig imponert over hva dere alle har fått til, og er så stolt over ha NHO Geneo med på NHO-laget, sier han.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: