Avgangsseremoni for studenter på Høyskolen Kristiania: - Håper å se flere av dere hos våre medlemsbedrifter

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo. Foto: NHO Geneo

18. juni holdt Høyskolen Kristiania avgangsseremoni for sine studenter. Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, var invitert til å holde en tale på vegne av bransjen under seremonien.

Avgangsseremonien var for studenter på bachelorprogrammene osteopati, trening og coaching, livsstilsendring og folkehelse, biomedisin, fysisk aktivitet og ernæring, og anvendt psykologi.

Mange av studentene har hatt praksisarbeid som en del av sine studier, og andre har forsket på områder som er særlig aktuelle for arbeidsfeltene innenfor NHO Geneo. Derfor var det en ære for Karita å bli invitert til å holde bransjetalen på avgangsseremonien. 

I sin tale fokuserte hun på viktigheten av forebygging, og hvor lite fokus det er på nettopp dette i dag. Vi må gå fra et reparerende samfunn til et mer forebyggende samfunn, og begynne å se på helse som en investering - ikke en utgift.

Hun minnet også avgangsstudentene om at selv om det faglige de har lært på studiene er viktig, så er det viktigste det menneskelige.

- Tør å si ja til utfordringer. Tør å feile. Start gjerne egen bedrift. Ikke vær redd for å ta initiativ. Lytt og lær av de rundt deg. Og sist, men ikke minst, nyt dagen, sa Bekkemellem.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: