Frigg (24) er ny advokatfullmektig i NHO Geneo

Publisert

Frigg Winther Rugset, advokatfullmektig i NHO Geneo.

NHO Geneo styrker arbeidslivsavdelingen med Frigg Winther Rugset (24).

Rugset ble ferdigutdannet med en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo sommeren 2023. Hun har tidligere erfaring som praktikant i LOs juridiske avdeling og kommunestyrerepresentant i Bærum kommune, der hun var utvalgsmedlem i hovedutvalget for miljø, idrett og kultur.

– Skjæringspunkt mellom jus og politikk

Rugset hadde første arbeidsdag i landsforeningen for helse-, velferd- og oppvekstbedrifter mars 2024.

– Jeg søkte jobb i NHO Geneo fordi jeg har lyst til å jobbe i skjæringspunktet mellom jus og politikk. Å jobbe som advokatfullmektig hos NHO Geneo gir meg mulighet til å bruke jusen til å hjelpe enkeltbedrifter med rettslige problemstillinger, og til å være en del av samfunnsutviklingen og trepartssamarbeidet gjennom å jobbe med den kollektive arbeidsretten og forhandling av tariffavtaler for NHO Geneo, sier Rugset.

NHO Geneo organiserer blant annet private barnehager, en bransje som har vokst seg til å bli en av NHO-felleskapets største. Rugset syntes området er noe av det som gjør jobben spesielt spennende. 

– Jeg håper at min politiske bakgrunn og engasjement også kan komme til nytte blant annet i NHO Geneos viktige arbeid med gode vilkår og betingelser for private barnehager, legger hun til.

Gleder seg

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger, og er veldig fornøyd med å ha kommet til en arbeidsplass hvor jeg får jobbet og utvikle meg både juridisk og politisk, sier Rugset.

Rugset er ansatt som vikar for Fredrik Riise, advokat og leder for digitale juridiske tjenester i NHO Geneo, som skal ut i foreldrepermisjon fra august 2024.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: