Martin Langaas er ansatt som ny fagdirektør i Helse og velferd

Publisert

Martin Langaas. Foto: Geelmuyden Kiese.

Martin Langaas (36), som kommer fra stillingen som seniorrådgiver og fagansvarlig for innsikt og analyse i Geelmuyden Kiese, er nå ansatt som ny fagdirektør i NHO Geneo-bransjen Helse og velferd.

Martin Langaas (36) er ansatt som ny fagdirektør i Helse og velferd. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver og fagansvarlig for innsikt og analyse i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese.

Langaas har i løpet av sine fem år i byrået vært operativ leder av GK HelathHub – byråets satsing på helse, legemiddel og medtek – og jobbet med flere av NHO Geneos medlemsbedrifter innen helse, velferd og legemiddelindustri. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har studert medisin.

– Gjennom mitt arbeid i Geelmuyden Kiese har jeg fra sidelinjen opplevd den samlende kraften NHO Geneo har skapt på tvers av bransjer. Jeg er imponert over hva de har klart å utrette på relativt kort tid, og gleder meg til å få ta en del i det viktige arbeidet med å sikre gode helse- og velferdstjenester gjennom et sterkt offentlig-privat samarbeid, sier Langaas.

Langaas har sin første arbeidsdag i bransjeforeningen mandag 26. august. Han skal sammen med Torbjørn Furulund, bransjedirektør for Helse og velferd og Mee Eline Eriksson, fagdirektør forebyggende helse, jobbe for bedrifter innen barnevern, rehabilitering, treningssentre, asylmottak og integrering, arbeidsinkludering, bedriftshelsetjeneste, BPA, kiropraktorer, sykehjem og hjemmetjenester, sykehus og medisinske sentre, digitalisering og psykisk helse og avhengighet.

Helse og Velferdsbransjen er i sterk vekst, og porteføljen er økende. Furulund er svært glad for å få Langaas på plass som fagdirektør.

– Langaas har en bred erfaring og relevant kompetanse med godt kjennskap til mange av områdene i helse- og velferdsbransjen. I tillegg har han jobbet for flere av medlemmene våre, noe som vil komme godt med i han nye rolle som fagdirektør hos oss, sier Furulund.

– Vi ser frem til å få Martin med på laget over sommeren. Han vil kunne gi oss nye perspektiver og kompetanse vi ikke har fra før, som kommer både medlemmene og Geneo til gode, legger Furulund til.

  • Torbjørn Furulund
  • Bransjedirektør i Helse og velferd

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: