Melanor styrker administrasjonen med ny prosjektleder

Publisert

Hella Yngsdal.

Melanor engasjert Hella Yngsdal som prosjektleder for sentrale utvalgte aktiviteter, som kompetansehevendetiltak for medlemmer og næringspolitiske prosesser.

På vegne av medtek- og lab-bransjen har Melanor en ambisiøs strategi med tiøhørende overordnede prioriterte aktiviteter. For å styrke vårt team og sikre måloppnåelse på våre aktiviteter har Melanor engasjert Hella Yngsdal som prosjektleder for sentrale utvalgte aktiviteter.

Yngsdal vil lede arbeidet med konseptutvikling av bransjespesifikke kompetansehevende tiltak, og det videre arbeidet med å utvikle felles regionale logistikkbetingelser tilpasset bransjens behov. Yngsdal kjenner bransjen godt og har bred erfaring fra blant annet arbeid innen markedstilgang, tilbudsutarbeidelse, beskrivelse av verdibidrag inn mot offentlige anskaffelser, implementering av merkantile betingelser, e-handelsløsninger og logistikkbetingelser.

– Vi er veldig glade for at vi har fått en avtale med Yngsdal og kan dra fordel av hennes kompetanse og kapasitet, sier Atle Hunstad, administrerende direktør i Melanor.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: