NHO Geneo styrker laget med Norlandias Kristin Voldsnes: – Går inn i dette arbeidet med ydmykhet og respekt

Publisert

Fra venstre: Tone Mila, fagsjef for barnehager i NHO Geneo, og Kristin Voldsnes, direktør i Norlandia Barnehagene og innleid konsulent i NHO Geneo.

I mars trådte Kristin Voldsnes, direktør i Norlandia Barnehagene, inn i rollen som innleid konsulent i 20 prosent stilling i NHO Geneo. Sammen med Tone Mila, fagsjef for barnehager i NHO Geneo, skal hun være med å utvikle landsforeningens barnehagebransje.

– Jeg går inn i dette arbeidet med ydmykhet og respekt. Det blir viktig at jeg raskt setter meg inn i alle de gode planene som allerede er utviklet og bruker kompetansen min på de områdene som Geneo mener er mest formålstjenlig, sier Kristin Voldsnes om stillingen som innleid konsulent i NHO Geneo. 

Voldsnes er direktør i Norlandia Barnehagene. Tidligere har hun hatt flere ulike stillinger relatert til barnehage, både med barnehagedrift og myndighetsoppgaver. Direktøren har også jobbet mye med organisering og utvikling av tjenester til barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Hun er utdannet førskolelærer, er spesialpedagog og har en master fra Handelshøyskolen BI.

Svært motivert

Voldsnes takket ja til stillingen fordi hun ønsker å være med å sørge for kvalitetsutvikling av sektoren og sikre private barnehagers plass i sektoren.

– Jeg er svært motivert. Private barnehager skal ha en plass i barnehagesektoren og bidra til at hvert barn får en god start på utdanningsløpet. Utviklingen av barnehagesektoren etter barnehageforliket har vært en suksesshistorie. Det er en arv vi må forvalte på best mulig måte, slik at den kommer barna til gode. Private og kommunale barnehager lærer av hverandre, det er en sunn konkurranse. Dette har ført til karrieremuligheter i en kvinnedominert sektor, og at barnehagelærere ikke lenger kan betraktes som en lavlønnsgruppe i offentlig sektor. Og valgfrihet til foreldre, sier Voldsnes.

– Vi er veldig galde for å ha Kristin på plass hos oss. Erfaringen hennes er gull for oss i NHO Geneo, spesielt når vi arbeider med å bygge opp barnehagebransjen vår, sier Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: