Ramona (42) ansatt som jurist i NHO Geneo

Publisert

Cecilie Wille Søvik (til venstre) og Ramona Melanie Eichenberger.

NHO Geneo styrker arbeidslivsavdelingen. Nå er Ramona Melanie Eichenberger (42 år) på plass.

Eichenberger har master i rettsvitenskap, og kommer fra NHO Geneo-bransjen, Legemiddelindustrien (LMI), hvor hun har jobbet fem år som inhouse jurist. Før den tid jobbet hun åtte år som juridisk seniorrådgiver i Helsedirektoratet med helserett. I tillegg har hun erfaring som legal counsel i legemiddelfirmaet og fikk være med i oppstarten av legemiddelfirmaet Shire i Norge.  

- Større juridisk nettverk 

I januar 2024 hadde hun sin første arbeidsdag i landsforeningen for helsenæring, velferd og oppvekst.  

- Grunnen til at jeg ønsket meg til NHO Geneo, er for å få kompetanseutvikling. Jeg har alltid hatt et ønske om å lære mer om arbeidsrettslige problemstillinger og at jeg nå kan kombinere helseretten og arbeidsretten, er en bonus, sier Eichenberger. Dessuten er jeg personlig engasjert i BPA og andre likestillingsverktøy, sier Eichenberger. 

- Jeg gleder meg til å bli en del av et større juridisk miljø bestående av dyktige arbeidsrettsadvokater og til å bistå NHO Geneos medlemmer, legger hun til.  

Spisskompetanse 

Eichenberger blir en del av NHO Geneos arbeidslivsavdeling, som består av nå fem advokater og advokatfullmektiger. Avdelingen ledes av juridisk direktør, Cecilie Wille Søvik. 

- Jeg er veldig glad for å få Eichenberger med på laget. NHO Geneo er i sterk vekst, og trenger både ytterligere kompetanse og antall hoder. Eichenberger har spisskompetanse innenfor legemiddelbransjen og helseretten, som vil være et løft for den juridiske avdelingen i landsforeningen, sier Wille Søvik. 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: