Samarbeidsavtalene med de regionale helseforetakene - opplæring av ansatte

Publisert

Jan Ivar Nygårdsvold Ingebrigtsen, direktør markedstilgang i Melanor, bransjen for medtek og lab i NHO Geneo.

Kurset har som mål å bidra til en felles oppfatning og praktisering av samarbeidsavtalene mellom de regionale helseforetakene og Melanor, bransjen for medtek og lab i NHO Geneo.

Basert på de reviderte samarbeidsavtalene mellom de regionale helseforetakene og Melanor har det blitt utviklet en dilemmasamling for trening på etiske problemstillinger, og et online kurs som skal bidra til praktiseringen av avtalene.

Dilemmasamlingen gir eksempler på etiske problemstillinger, og råd om hvordan de bør løses. Den kan brukes av leverandører og helseforetak til trening på å håndtere slike etiske problemstillinger.

Online kurset er lagt opp med henblikk på ansatte i helseforetakene og ansatte hos leverandører som leverer varer og tjenester til helseforetakene. Kurset har som mål å bidra til en felles oppfatning og praktisering av samarbeidsavtalene mellom de regionale helseforetakene og Melanor, bransjeorganisasjonen for medtek og lab.

Når ansatte hos både helseforetakene og leverandørene har tilgang på samme materiale vil det gi et godt utgangspunkt for en felles forståelse, og et godt utgangspunkt for å møte eventuelle utfordringer.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: