Torbjørn Sølsnæs er ansatt som bransjedirektør for Barnehagebransjen

Publisert

Torbjørn Sølsnæs. Foto: Amgen.

Torbjørn Sølsnæs, med 20 års erfaring med politikk, kommunikasjon og myndighetskontakt, er ansatt som ny bransjedirektør for NHO Geneos barnehagebransje.

Torbjørn Sølsnæs kommer fra stillingen som Public Affairs Manager i legemiddelselskapet Amgen. Sølsnæs har jobbet med politikk, kommunikasjon og myndighetskontakt i 20 år. Han har blant annet erfaring som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe, næringspolitisk direktør i Avfall Norge og fagsjef for næringspolitikk og myndighetskontakt i NHO Service og Handel.

– Å komme tilbake i NHO-felleskapet er noe jeg har sett for meg kunne skje på et tidspunkt, og jeg er veldig glad for at jeg får muligheten til å lede arbeidet for NHO Geneos barnehagebransje, sier Sølsnæs.

Sølsnæs har sin første arbeidsdag som bransjedirektør for Barnehagebransjen mandag 2. september. Sammen med Tone Mila, fagsjef i Barnehagebransjen, skal han jobbe for NHO Geneos medlemsbarnehager.

– Jeg vil sammen med dyktige kolleger, både blant medlemmene og i NHO Geneo, bidra til å styrke forståelsen for private barnehager og deres samfunnsbidrag. Det ligger store muligheter i å utvikle gode og forutsigbare rammebetingelser for norsk barnehagedrift, sier Sølsnæs.

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, er svært fornøyd med å få Sølsnæs som bransjedirektør for Banehagebransjen.

– Torbjørn har lang fartstid fra politikken og mange års arbeid med kommunikasjon og myndighetskontakt. Hans brede erfaring vil være med å sette barnehagebransjen inn i eliteserien av norsk politikk. Med han som leder for barnehagebransjen vil bedriftene og landsforeningen stå sterkere rustet for å sikre politisk gjennomslag på vegne av medlemmene og synliggjøre private barnehagers samfunnsbidrag, sier Bekkemellem.

  • Lena Verås Eriksen
  • Kommunikasjonsdirektør

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: