Godt engasjement på Fellesmøte for medlemsbedrifter innen Spesialisthelsetjenesten

Publisert

Melanors Markedsgruppe Spesialisthelsetjeneste arrangerte i september et møte for medlemmer med interesse innen markedssegmentet.

Vi hadde en ekstern gjest, Trude Ertresvåg, Miljøansvarlig i Sykehusinnkjøp, som presenterte den nylig lanserte miljøpolicy som vil benyttes i fremtidige anbud.

De fremmøtte fikk også presentert, og anledning til å kommentere på, markedsgruppens budskapsplattform og handlingsplan.

Områdene «Logistikkbetingelser, etikk og samhandling og Sykehusinnkjøps Dialogkonferanse» var gjenstand for gruppearbeid. Engasjementet var høyt og gav oss verdifulle innspill i tilrettelegging av våre aktiviteter for å fremme medlemmenes synspunkter og bedre rammebetingelsene.

Åpne tilbakemeldinger gav uttrykk for at gruppediskusjonene var svært nyttige og at man ønsket sammenfatning tilsendt som «referat», noe som ble delt med deltagerne etter møtet. Mer enn 89% vurderte møtet til å være nyttig/svært nyttig for seg selv og bedriften, og 95% syntes gjennomføringen av møtet var god/svært god.

.pdf

Presentasjonen fra møtet finner du her

10. september 2019Bokmål
 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: