Eksporteventyret Dr. Dropin: Derfor startet han gründersuksessen

Publisert

Daniel Sørli, Dr. Dropin. Foto: Margit Selsjord/LMI.

Daniel Sørli, medgründer og daglig leder ved Dr. Dropin, står bak en av største gründersuksessene i helsenæringen de siste årene. Han startet med en drøm om å skape bedre og mer effektive løsninger. Nå har Dr. Dropin 250 ansatte fordelt på 25 klinikker i Norge, 2 klinikker i Sverige og nå satser de også i Storbritannia og Sveits

- Årsaken til at jeg startet Dr. Dropin var fordi jeg ikke var fornøyd med hvordan pasientene i helsevesenet ble møtt, og hvordan vi som helsepersonell jobbet. Jeg ville utfordre og se om jeg kunne skape bedre og mer effektive løsninger, bedre arbeidsplasser og mer teknologi, sier Daniel Sørli, medgründer og daglig leder ved Dr. Dropin, fra scenen på NHO Geneos årskonferanse, Sammen.

Dr. Dropin åpnet sin første klinikk i 2017. Siden den gang har de blitt en av de største gründersuksessene innen helsenæring i Norge. Sørli trekker frem på scenen noen hovedutfordringer vi som samfunn står overfor, men også muligheter. 1. Eldrebølge. 2. Fremskritt innen helseteknologi og farmasien. 3. Pasientenes økende forventning til helsetjenestene. 4. Helsepersonellet selv som ikke lenger aksepterer å jobbe så mye kveld og natt.

- Vi tror den eneste måten man kan bygge bro mellom det man klarer å tilby av tjenester og det pasientene etterspør, er gjennom teknologi. Et godt samarbeid er avgjørende for en robust helsetjeneste. Vi får hele tiden nye forespørsler fra kommuner om et samarbeid. Og vi vil fortsette å levere gode tjenester, som gjør at vi kan løse utfordringene vi står overfor sammen, til det beste for pasientene og samfunnet, sier Sørli.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: