Bedriftsbesøk på Vestlandet: - Viktig å lytte til hvordan vi kan hjelpe medlemmene

Publisert

Fra besøk hos Bergen Øyelegesenter. Fra venstre: Christina Kile (NHO Geneo), Henriette Fennelly (daglig leder, Bergen Øyelegesenter), Torbjørn Furulund (NHO Geneo).

Forrige uke var NHO Geneo og NHO Vestland på bedriftsbesøk rundt omkring i Vestland. Målet var å treffe eksisterende medlemmer, og rekruttere nye.

Christina Kile, leder for medlem og marked i NHO Geneo, og Torbjørn Furulund, bransjedirektør for Helse og velferd, reiste rundt til en rekke nåværende og potensielle medlemmer gjennom flere dager. Med seg hadde de også regionkontoret til NHO Vestland.

Blant annet gikk turen innom vårt medlem Norse Feedback i Førde, som har verdens første digitale tilbakemeldingsverktøy innen rus og psykiatri. Turen gikk også innom medlemmene Bergen Øyelegesenter (et av Norges største senter for øyemedisin), Åstveit Helsesenter (driver rehabilitering) og Medco dinHMS (bedriftshelsetjeneste).

- Det er viktig å besøke medlemmene for å lytte til hvordan vi kan hjelpe dem på best mulig måte, sier Christina Kile, leder for medlem og marked i NHO Geneo.

- Vi har fått mange gode tilbakemeldinger og spennende innspill fra medlemmene som vi skal ta med oss videre i arbeidet, følger Torbjørn Furulund, bransjedirektør for Helse og velferd i NHO Geneo, opp.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: