Feelgood åpnet sitt 76. senter: – En viktig aktør i arbeidet med å fremme folkehelse og velvære

Publisert

Mee Eline Eriksson, fagdirektør i NHO Geneo-bransjen Helse og velferd, hyller folehelsekonseptet.

Feelgood er et folkehelsekonsept som skiller seg ut ved at de tilbyr en inkluderende treningsopplevelse hvor hver enkelt kan trene i sitt tempo, uten kropps- eller prestasjonspress. Treningssenterkjeden fokuserer på å skape et miljø som gjør at alle, uavhengig av alder eller fysisk form, skal føle seg velkommen og trygg under trening.

Fredag 19. april åpnet Feelgood sitt 76. senter på Sætre i Asker kommune.

Feelgood bruker motoriserte treningsmaskiner, som gjør fysisk aktivitet tilgjengelig for alle. Maskinene tilrettelegger for en skånsom og effektiv trening, samtidig som de minimerer risikoen for overbelastning og skader. Treningen handler om å ha det bra og å investere i ens egen livskvalitet.

– Helse og velferd er stolte av å være til stede under åpningen av Feelgood-senteret på Sætre. Vi ser på Feelgood som en svært viktig aktør i arbeidet med å fremme folkehelse og velvære i lokalsamfunnene våre, sier Mee Eline Eriksson, fagdirektør for forebyggende helse i NHO Geneo-bransjen Helse og velferd.

– Vi gratulerer Feelgood med åpningen og ser frem til et godt samarbeid som kan styrke helsen til innbyggerne i Asker kommune, avslutter Eriksson.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: