Nyheter

Vis filtrering

15 resultater

Type artikkel
Velg område
15 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nå kan du bestille tolkebevis

  Fra 7. januar 2021 vil tolker oppført i Nasjonalt tolkeregister kunne bestille tolkebevis. Over 1.500 tolker er nå registrert i Nasjonalt tolkeregister, og det kan tolkes til og fra over 70 språk.

 2. - Ap-politiker fabrikkerer tall

  NHO Service og Handel mener Arbeiderpartiets Masud Gharahkhani fabrikkerer tall om det private helseforetaket Stendi. Han påstår at de har et avkastningskrav på 30 prosent, mens det riktige tallet er 9.5 prosent avkastningsmål og den faktiske driftsmarginen for 2019 var på 1,4 prosent, sier Kaltenborn.

 3. Slik er holdninger til helsetjenester under pandemien

  Onsdag 17. juni inviterer Kantar til webinar, klokken 09.00-10.30. Koronapandemien er den største utfordringen norske helsemyndigheter har måttet takle i nyere tid og pandemien har naturlig nok påvirket befolkningens holdning til helsepolitikk i betydelig grad.

 4. Helsenæringens verdi 2020

  Velkommen til webinar-lansering av årets rapport «Helsenæringens verdi», 30. apr 2020. I lys av dagens situasjon har rapporten lagt vekt på konsekvensene av Covid-19 for næringen, i tillegg til en gjennomgang av fjoråret og forventninger for 2020-tallene.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: