Asylmottak og integrering

NHO Geneo organiserer private virksomheter som leverer tjenester innenfor asylmottak og integrering spiller en avgjørende rolle i mottak, omsorg, og integrering av asylsøkere og flyktninger.

Fakta om asylmottak og integrering

Private aktører innen asylmottak og integrering jobber tett med offentlige myndigheter og andre organisasjoner for å sikre tilstrekkelig kapasitet og en effektiv og human håndtering av asylprosesser, samtidig som de bidrar til å fremme integrering og inkludering i samfunnet.

Nyheter  

Nyheter

  1. Om Hero Norges rolle under Ukraina-krisen

    Vårt medlem Hero Norges klargjøre her sin rolle i den store samfunnsoppgaven virksomheten har tatt fatt på med innkvarteringer for ukrainske flyktninger.

  2. Nytt ankomstsenter for ukrainske flyktninger

    - Vi må ta høyde for at flyktningstrømmen kan vare lenge, og regjeringen har derfor bedt politiet opprette et nytt registreringssenter på Gardermoen, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl. Hun rigger for å håndtere flere titusen ukrainske flyktninger.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: