Bedriftshelsetjenester

Om Bedriftshelsetjenester

Bedriftshelsetjeneste (BHT) er en rådgivende tjeneste som skal bistå arbeidsgivere og arbeidstakere med det forebyggende helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet i virksomhetene. Formålet med tjenesten er å forebygge sykdommer, skader og psykiske belastninger på arbeidsplassen. Målet er økt arbeidsdeltakelse og å hindre utstøting fra arbeidslivet. SSB oppgir at 58 prosent jobber i en bedrift med bedriftshelsetjeneste.

Nyheter

  1. Fremtidens digitale arbeidsmarked: — Vi må finne trygghet i endring.

    NHO Geneo avholdt onsdag arrangementet "Fremtidens digitale arbeidsmarked". Arrangementet tok for seg hva kunstig intelligens (KI) kan betyr for arbeidsmiljø- og prosesser, og hvilke etiske problemstillinger og utfordringer som kan melde med integrering av KI i arbeidslivet.

  2. Se webinar om den nye BHT-forskriften

    Selv om mye er kjent fra tidligere for alle som driver bedriftshelsetjeneste, har forskriften også noen vesentlige endringer det er viktig å få med seg.

Velg riktig BHT

Høyeste verdi er et system som gjør det lettere for deg å velge riktig bedriftshelsetjeneste. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: