Tverrfaglig spesialisert rehabilitering

Rehabiliteringsvirksomhetene organisert i NHO Geneo leverer tverrfaglig spesialisert døgnrehabilitering innenfor mange ytelser knyttet til blant annet nevrologi, muskel og skjelett, hjerte og lunge, kreft, hjerneslag m.fl. Flere virksomheter leverer også arbeidsrettet rehabilitering.

Fakta om tverrfaglig spesialisert rehabilitering

Mer enn 60 prosent av den tverrfaglige spesialiserte rehabiliteringen foregår hos private og private ideelle virksomheter som del av et offentlig pasienttilbud.

  1. Rehabilitering lønner seg!

    I stedet for nedbygging er det nødvendig med større satsing på rehabiliteringsfeltet, basert på eksisterende politiske og faglige føringer. Dette for å spare fremtidige økonomiske ressurser, og ikke minst for å gi den enkelte større mulighet til å mestre egen situasjon, og å oppleve selvbestemmelse og verdighet. Vi er ikke i tvil: rehabilitering lønner seg!

  2. - Vi trenger en rehabiliteringsreform

    Under årets Rehabilitering- og helsekonferanse i Haugesund holdt Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, innlegg om private aktører i helsevesenet. Hun satte også fokus på nødvendigheten av en rehabiliteringsreform.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: