Kåre (38) blir direktør for strategi og organisasjon i NHO Geneo

Kåre Anda Aronsen. Foto: Moment Studio/NHO.

Kåre Anda Aronsen (38) er en av strategene bak etableringen av NHO Geneo. Nå trer han inn som direktør for strategi og organisasjon i den nye landsforeningen.

Aronsen har en bachelor i samfunnsøkonomi og en tverrfaglig master innen innovasjon og teknologi (EEST). Han har jobbet store deler av sitt yrkesaktive liv i organisasjonsbransjen, først i Virke deretter NHO, men har de siste månedene jobbet som organisasjonssjef i Coop. Nå er han tilbake hos NHO-familien.  

- Jeg var ansvarlig for strategi i NHO da vi bestemte oss for å etablere NHO Geneo, som del av arbeidet med fellesstrategien 2025, forklarer Aronsen.  

- Jeg gleder meg til å realisere potensialet til den nye landsforeningen. Å jobbe for rammebetingelsene til de næringene som er nøkkelen til å løse noen av samfunnets største utfordringer fremover, motiverer. Jeg er opptatt av å utnytte alle gode krefter for å tilby de helse - og velferdstjenestene folk trenger på en bærekraftig måte, legger han til.  

Aronsen tiltrådte i stillingen som direktør for strategi og organisasjon i NHO Geneo 27. februar.  

- Jeg ser frem til å treffe medlemsbedriftene, høre mer om hva de trenger fra oss og oversette det til konkrete leveranser og den videre byggingen av organisasjonen.  

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: