Webinar: Arbeidstaker vs. oppdragstaker

24. apr 2024, kl. 14.00–15.00
Påmeldingsfrist 24.04.2024

NHO Geneo har gleden av å invitere deg til et webinar om juridiske vurderinger og skillet mellom arbeidstaker og oppdragstaker. Dette webinaret vil være av stor verdi for arbeidsgivere og HR-personell som ønsker å være oppdatert på gjeldende regelverk og de potensielle risikoene som følger med.

Velkommen til webinar: Arbeidstaker vs. oppdragstaker

Formål: Webinaret tar sikte på å:

  1. Belyse den aktuelle juridiske situasjonen og utviklingen innenfor arbeidsretten, spesielt med tanke på skillet mellom arbeidstaker og oppdragstaker.
  2. Gi deltakerne en grundig forståelse av hvordan man skal vurdere og følge opp dette skillet i praksis.
  3. Øke bevisstheten blant arbeidsgivere og HR-personell om de økonomiske og omdømmemessige konsekvensene av feilvurderinger på dette området.
  4. Utstyre deltakerne med kunnskap og verktøy for å kunne identifisere og håndtere potensielle problemstillinger knyttet til arbeidstaker- og oppdragstakerforhold.

Program:

  • Introduksjon (10 min): Velkommen og introduksjon av temaet ved NHO Geneo. Kort presentasjon av de involverte bidragsyterne.
  • Presentasjon av problemstilling (30 min): Arbeidsretts spesialist og advokat Sigurd Løkholm vil gi en omfattende gjennomgang av den aktuelle problemstillingen, med fokus på den juridiske utviklingen, relevante rettsavgjørelser (inkludert Aleris/Stendi-saken) og implikasjonene dette har for arbeidsgivere.

Dette inkluderer også en drøfting av hvordan man skiller mellom arbeidstaker- og oppdragstakerforhold, samt hvilke konsekvenser feilvurderinger kan ha.

  • Spørsmål og refleksjon (15 min): Åpen for deltakernes spørsmål og diskusjon rundt de presenterte temaene. Deltakerne oppfordres til å dele erfaringer og utfordringer de har møtt i sin praksis, og hvordan de har håndtert disse.
  • Oppsummering og avslutning (5 min): Oppsummering av de viktigste punktene fra webinaret, samt informasjon om hvordan deltakerne kan få tilgang til ytterligere ressurser og støtte fra NHO Geneo.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til dette verdifulle webinaret, hvor vi sammen vil utforske og diskutere viktige temaer innenfor arbeidsrettens komplekse landskap.

Meld deg på i dag for å sikre din plass og forberede deg på å styrke din organisasjons kompetanse på dette viktige området.

 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: