Hyller Attendos innsats: - Jeg tar av meg hatten for de som jobber her

Publisert

#205

FEIRING: FNs internasjonale dag for eldre ble feiret med utekino og live musikk i bakgården hos Paulus sykehjem Attendo. Initiativet roses av May Britt Bøhm, som var med sin mor, Elna Bøhm, på arrangementet.

Med god mat og drikke, utekino, live musikk og dans, ble det en ordentlig feiring av FNs internasjonale dag for eldre hos Paulus sykehjem Attendo.

Musikken runget over store deler av Grunerløkka mandag kveld da Richard Bowers sto på scenen og fremførte kjente klassikere for beboerne ved Paulus sykehjem. Hans musikalske bidrag satt i gang stemningen før utekino-visningen av Singin` in the Rain.

Se video fra arrangementet her: 

Denne videoen kan ikke vises her. Trykk på lenken under for å åpne video på eksternt nettsted i ny fane.

Se video her

Bakgården var som seg hør og bør pyntet med paraplyer i alle slags farger, og popcorn, sjampanje og fingermat sto på menyen for de oppmøtte.

PÅ SCENEN: Richard Bowers sto for underholdning og musikk i forkant av filmvisningen.

Tok med datteren

En av beboerne som virkelig satte pris på tilstelningen var Elna Bøhm, som er beboer på sykehjemmet. Og fremføringen til Bowers falt i smak.

- Jeg elsker slike sanger, sier hun.

Men Singin` in the Rain er hun ikke helt sikker på om hun har sett før.

- Nei, jeg har ikke sett den filmen. Ikke som jeg husker i hvert fall. Jeg er gammel vet du, så jeg husker ikke, sier Bøhm og ler.

Med seg på tilstelningen hadde hun sin datter, May Britt Bøhm Telle.

- Jeg er stadig med på ting som foregår her på Paulus sykehjem. Jeg tar av meg hatten for de som jobber her. De stiller opp og lager det så fint, sier hun.

Vil bidra til at eldre blir mer synlige

Årsaken til at Attendo stilte i stand utekino, var for å markere FNs internasjonale dag for eldre. I tillegg er det 70 år siden FN vedtok sine menneskerettigheter.

VIL GJØRE STAS PÅ BEBOERNE: Eva Krokan (til venstre), kulturleder ved Paulus sykehjem Attendo, og Ingeborg Selnes, som er kulturarbeider ved sykehuset.

- Vi har lyst til å gjøre stas på beboerne våre, så derfor laget vi dette kinoarrangementet. I tillegg ville vi ikke lage et arrangement kun for eldre, men et arrangement som vi selv kunne tenkt oss å være med på, sier kulturleder ved Paulus sykehjem Attendo, Eva Krokan.

- De som bor her har jo gått i bresjen for mange av disse menneskerettighetene. Dermed er det en viktig og fin anledning til å heie opp under det, sier Ingeborg Selnes, kulturarbeider på Paulus sykehjem Attendo.

- Vi vil bidra til at de eldre blir mer synlige i samfunnet, noe som også er et av årets mål med eldredagen. Det er ganske sjeldent at man ser en person over 90 år ute i gatene, men vi har lyst til å lage arenaer der de eldre kan komme seg ut og at vi får de unge hit. Da lager vi en fin møteplass for både gammel og ung, sier Selnes.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: