"En brøkdel av hva hennes kritikere tjener"

Publisert

#205

Trude Wester fikk nylig prisen Årest talsperson 2017 av NHO Service (Foto: Baard Fiksdal).

Kommentator Tone Angell Jensen i Nordlys har i dagens avis en solid tilbakemelding om Trude Wester i vår medlemsbedrift Privat Helse Nord. "Hun tok ut 174.095.- kroner i lønn i fjor, en brøkdel av hva hennes kritikere tjener, skriver avisen.

Kanskje Tromsø kommune kunne lære noe av Wester og hennes stab? I stedet for å svartmale dem og jage dem ut av tjenesten som om de var folkefiender?

Nordlys på kommentarplass

Tone Angell Jensen skriver: Hun er en av “velferdsprofitørene”, de som beskyldes for å jage profitt på bekostning av det offentlige, ha sugerør ned i statskassen og å sko seg på sjuke mennesker. I fjor tok hun ut 174.095.- kroner i lønn, en brøkdel av hva hennes kritikere tjener, viser skattetallene.

"Velferdsprofitører". Det var ordet som fikk SV og Rødt til å danse rundt den ideologiske totempælen i forkant av – og under – valgkampen. I Tromsø ble det bestemt at alle som leverte pleie og omsorgstjenester i privat regi til kommunen skulle hives ut. Det hjalp lite at gråtende pårørende ba for sine kjære som fikk hjelp og stell av de private, en tjeneste de var svært godt fornøyd med. Pleie og omsorgstjenester i kommunen skal leveres av offentlig ansatte. Basta! Denne uforsonlige holdningen gikk hardt ut over selskapet Privat Omsorg Nord. Det er etablert av gründeren Trude Wester. Nå er skattetallene klare. Det er interessant lesing.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: