AktiMed går inn i TRYGG1

Publisert

#205

Fra 1. juli ble AktiMed medlem av TRYGG 1, som er en landsdekkende kjede av lokale, offentlig godkjente bedriftshelsetjenester.

AktiMed Norge leverer bedriftshelsetjenester og konsepter innen trening og fysisk aktivitet. AktiMed, som nylig ble medlem av NHO Service, har 65 ansatte og avdelingskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

TRYGG 1 er en landsdekkende kjede av bedriftshelsetjenester med lokal forankring og betjener ulike bransjer og virksomheter med over 250.000 arbeidstakere. Med TRYGG 1 medlemskapet kan AktiMed nå sikre like leveranser i hele Norge, gjennom lokal tilstedeværelse, høy tilgjengelighet og kort responstid. Daglig leder i AktiMed Norge, Rikke Sivertsen Dahl (bildet), er godt fornøyd med at de nå også kan være en det av et nettverk med leveranser til nasjonale kunder.

- Aktørene som er medlemmer i Trygg1 er godt kjente for AktiMed allerede, enten som samarbeidspartnere eller som underleverandører. Et mer fast nettverk av samarbeidspartnere tror vi vil gjøre oss sterkere i leveransene og i markedet fremover, og vi tror TRYGG 1 er en riktig måte å få til dette på for AktiMed, sier Sivertsen Dahl. Hun legger til;

- I tillegg gir et slikt tett samarbeid oss gode, nye muligheter for videreutvikling, ny læring og ikke minst nye, spennende kunder.

Styreleder i TRYGG 1, Roger Gjøvaag, mener AktiMed forsterker TRYGG 1 gjennom deres og brede faglige kompetanse innen onshore og offshore BHT, og de har stått for høy kvalitet innenfor bedriftshelsetjenester i mange år.

Mer om AktiMed

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: