Ecura vokser på flere tjenesteområder

Publisert

Foto: Ecura.

Vårt medlem Ecura kjøper to nye selskaper: Abcent AS som tilbyr tjenester innen BPA, Bo og Habilitering, samt Veiledningstjenester i hjem og skole, og Varde Omsorg AS som styrker virksomheten innen heldøgns omsorg.

Ecura har nå økt fra 120 ansatte for fem år siden til over 2000 ansatte i dag.

-Vi er glade for å ønske Abcent AS og Varde AS velkommen i Ecura-familien. Abcent er et selskap som deler våre verdier, og vårt syn på viktigheten av god kvalitet og kompetanse i tjenestene vi leverer. Vi er imponert over hva Abcent har bygget opp av gode tjenester i et område i Norge hvor Ecura har hatt et ønske om å styrke vår tilstedeværelse. Sammen kan vi levere enda bedre tjenester og dele beste praksis, sier markedssjef Ellen Stebekk i Ecura.

- Varde Omsorg har levert gode omsorgstjenester i et område i Vestfold/ Telemark. Varde Omsorg vil bidra godt i Ecuras nasjonale satsing. Ecura er i sterk vekst og ønsker å sette solide fotavtrykk med fokus på kvalitet og kompetanse i tjenestene. Vi vil sammen med Abcent og Varde utvikle det faglige innholdet videre, sier Ellen Stebekk.

Om Ecura

Ecura er en stor tilbyder av heldøgns bo og habiliteringstjenester for personer med utviklingshemming, autismespekterforstyrrelser og psykiske lidelser. Ecura er også leverandør av tjenesten Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) og yter i tillegg tjenester i hjemmet både i form av praktisk bistand, hjemmesykepleie og stasjonær sykepleie. Ecura tilbyr også vikar- og bemanningsløsninger av helsefagpersonell i hele Norge. Gjennom datterselskap Vangseter er Ecura en av Norges ledende aktører innen privatfinansiert rusbehandling. Mer her

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: