Hero skal tolke for politiet

Publisert

tolk

Vår medlemsabedrift Hero Tolk AS ble valgt som leverandør av tolketjenester i samtlige 12 politidistrikt og vant konklurransen som er en av de største i det norske markedet på lenge.

Politiets fellestjenester har nylig gjennomført anbudskonkurranse for tolketjenester til samtlige tolv politidistrikt i Norge. Konkurransen er en av de største i det norske markedet på lenge, og har en estimert verdi på mellom 100 og 140 millioner kroner fordelt over en 4-års periode.

Tor Brekke er konsernsjef  i Hero.

Vår medlemsabedrift Hero Tolk AS ble valgt som leverandør i samtlige 12 politidistrikt. I de fire største distriktene Oslo, Øst, Vest og Troms er Hero nr. 1 leverandør. I de øvrige åtte distrikt er vi nr. 2 – leverandør. Dette betyr at vi innen kort tid vil levere tolker til 225 lensmannskontor og politistasjoner over hele landet.

- Jeg er spesielt godt fornøyd med at vi oppnår best kvalitetsscore i alle tolv distrikt», kommenterer konsernsjef Tor Brekke.
- Formidlerleddet skal sikre at det blir enkelt for kunden å få den best kvalifiserte tolken til hvert enkelt oppdrag. Som formidler har vi også et viktig opplæringsansvar, særlig for de tolker som ikke har så høy formalkompetanse.

-Med denne rammeavtalen kan vi tilby våre tolker spennende og godt betalte oppdrag», supplerer kompetanse- og rekrutteringsansvarlig, Carolina Fredriksen. «Vi har god erfaring med oppdrag for politi og rettsvesen siden 2005. Nå gleder vi oss til å komme i gang og bli kjent med nye kunder og tolker», avslutter hun.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt