Villa Skaar får lov til å satse på nytt sykehjem

Publisert

#205

Faksimile Lierposten.

Dagens gladsak for alle som er opptatt av eldreomsorg. Villa Skaar får lov til å pusse opp og utvikle et nytt sykehjem, melder Lierposten.

- Vi mener at Lier er en fantastisk kommune å drive eldreomsorg fra, og vi gleder oss til å ta over det nedlagte Frogner Sykehjem som ligger fantastisk til på Vestsiden av dalen ved Egge midt i Lier kommunen, sier Richard Skaar Thorsrud, som er leder av Skaar Omsorg AS.  Han gleder seg til å ta fatt på oppussingen av Frogner sykehjem, men sier det vil koste mer å pusse opp bygningen enn de 12 millioner kronene det koster å kjøpe eiendommen.

Det er i Lier de første Skaar sykehjemmene ble startet for over 60 år siden, og når transaksjonen gjennomføres til høsten vil vi ha hele tre virksomheter i kommunen som skal står klar til å hjelpe Oslo, Asker og Bærum, Lier, Drammen og de nærliggende kommuner med å tilbyr Norges beste omsorgstilbud for de stadig økende antall som trenger det.

- Dette er en fin dag for oss alle her på Villa Skaar, og når vi har alle hjem i drift vil det betyr mange nye arbeidsplasser i kommunen - bra for samfunnet, og bra for de eldre i regionen, sier Richard Skaar Thorsrud.

- Jeg ble selvsagt veldig glad da formannskapet valgte å godkjenne oss som kjøpere av Frogner sykehjem. Det var jo dette vi håpet og ønsket skulle skje. Det er flott at politikerne med dette viser at de ønsker seg både videre sykehjemsdrift og ikke minst arbeidsplasser på gamle Frogner, sier Thorsrud. Det skal etableres et sykehjem med cirka 30 pasientrom med bad.

- Det vil koste mer å sette i stand det gamle sykehjemmet enn det vi betaler for å kjøpe det, men vi går på med krum hals, og er allerede i gang med planleggingen.

Se mer (betalingsmur)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: