Hvordan organisere fremtidens spesialisthelsetjeneste?

Publisert

#205

Et offentlig utvalg, ledet av Stener Kvinnsland, leverte før jul NOU 2016:25 til helse og omsorgsminister Bent Høie. NOUen drøfter ulike modeller for organisering og styring av spesialisthelsetjenesten.

NHO Service har levert høringsuttalelse om dette. NOUen gir en god beskrivelse av historikken rundt organiseringen av spesialisthelsetjenesten, samt fordeler og ulemper med ulike organisasjonsmodeller.

- Uavhengig av hva slags fremtidig organisering man måtte velge, vil forutsigbarhet i rammebetingelser være svært viktig for våre medlemmer, for at de skal kunne levere i tråd med avtale og ha levedyktige forutsetninger. Det fordrer god innsikt og kompetanse i innkjøp og anskaffelser fra det offentliges side, og vektlegging av kvalitet i anbudene. Videre vil privat sektor være viktig å spille på lag med, gjennom involvering og deltakelse i faglig utvikling på ulike arenaer det offentlige iverksetter, sier seniorrådgiver Torbjørn Furulund i NHO Service.

 Høring - NOU 2016: 25 Organisering og styring av spesialisthelsetjenesten

Les hele NHO Service sin høringsuttalelse her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: