Hva skal vi med Bedriftshelsetjenesten?

Publisert

#205

#120.

"Hva skal vi med Bedriftshelsetjenesten?" er en fagkonferanse som NHO Service arrangerer 28.09 i Næringslivet hus.

Bedriftshelsetjenesten i NHO Service arrangerer fagkonferansen for alle interesserte bedrifter innen BHT,  myndigheter og andre interesserte.

Dette får du:

  • Sintef har evaluert bedriftshelsetjenesten og lagt frem rapporten "Evaluering av bedriftshelsetjenesten i Norge" høsten 2016. Nå har departementet nedsatt et ekspertutvalg som skal levere sin innstilling til Arbeids og sosialdepartementet våren 2018. Stami gir deg det viktigste om utvalgets arbeid.
  • Hva slags BHT trenger arbeidsmarkedet fremover, og hvilken rolle skal denne ha?  Hvilke erfaringer har vi i Norge, og hvordan ser det ut hos våre nordiske naboer i Danmark og Sverige? Jan Stenhard fra Falck Danmark gir deg innsikt.
  • Du møter gode kolleger og utvider ditt nettverk
  • Årsmøte og hyggelig middag

- Medlemmene våre er opptatt av å være en god samarbeidspartnere for arbeidslivet, både i offentlig og privat sektor. BHT leverer kvalitet og vil gjør en forskjell for dem. Vi ser frem til en spennende konferanse som vi håper og tror skal gi oss både kunnskap og gode utvekslinger mellom myndigheter, organisasjoner og bedrifter, sier Torbjørn Furulund som har ansvar for bransjen i NHO Service.

NHO Service organiserer en rekke bedriftshelsetjenester både små og større. I 2015 omsatte NHO Service sine BHT-medlemmer for om lag 381 millioner og som utgjorde 349 årsverk i de samme medlemsbedriftene.

Mer om konferansen

BHTs bransjesider

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: