Nyhetsarkiv Helse og Velferd

Vis filtrering

315 resultater

Type artikkel
Velg område
315 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nytt ankomstsenter for ukrainske flyktninger

    - Vi må ta høyde for at flyktningstrømmen kan vare lenge, og regjeringen har derfor bedt politiet opprette et nytt registreringssenter på Gardermoen, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl. Hun rigger for å håndtere flere titusen ukrainske flyktninger.

  2. Hvem rammes hvis kommersielle aktører fases ut?

    I dag leveres 90 prosent av de norske helse- og omsorgstjenestene av det offentlige. Cirka 10 prosent leveres av private bedrifter på oppdrag for det offentlige, som for eksempel fastleger (som er selvstendig næringsdrivende), rehabiliteringsinstitusjoner, hjemmetjenester og bo- og omsorgstjenester, skriver Torbjørn Furulund i Klassekampen.

  3. Ignorerer erfaringer fra norsk helsevesen

    - Det amerikanske samfunnet, hvor man er avhengig av blant annet helseforsikring for å få behandling på offentlig sykehus, er ikke sammenlignbart med den norske og skandinaviske modellen. Det tror vi de aller fleste er enige om. Likevel er det akkurat dette Havig, Hollister og Harrington forsøker når de serverer en rekke udokumenterte påstander om private sykehjem i Norge i DN 28. mars, skriver Anne-Cecilie Kaltenborn og Karita Bekkemellem i Dagens Næringsliv.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: